Skreddersydd interiør ga nytt liv til familiens sommersted
Forside - Inspirasjon - Skreddersydd interiør ga nytt liv til familiens sommersted
Visjon|Løsning

 

 

 


Skreddersydd interiør ga nytt liv til familiens sommersted


Eierne hadde klare tanker og en felles drøm for hvordan landstedet skulle oppgraderes til en hyggelig, sosial arena for flere generasjoner. Den fantastiske beliggenheten, med vid utsikt mot himmel og blått hav, har vært inspirasjonskilden for hele interiøret, med luftige løsninger og lyse, lette farger.
 

Nytt kjøkken med smakfulle detaljer

Landstedet er blitt utvidet, eierne har flyttet på vegger, og de fleste rommene har endret karakter. JH interiør har samlet familiens tanker og skisser og tilpasset løsningene til rommenes mål og form. Kjøkkenet er blitt større, med god benkeplass og en innredning som speiler sans for lekre detaljer. De opprinnelige takbjelkene er bygget inn, og deler av taket skråner ned mot kjøkkeninnredningen. Overskapene er nøye tilpasset taket. For å ivareta det lette utrykket, er overskap laget grunnere, og en overgang mot stue skjuler høyskapene. Skapene ned til benk har glass både i side og front og glir elegant inn i det lette, visuelle uttrykket.



 

 

 


Skreddersydd interiør ga nytt liv til familiens sommersted


Eierne hadde klare tanker og en felles drøm for hvordan landstedet skulle oppgraderes til en hyggelig, sosial arena for flere generasjoner. Den fantastiske beliggenheten, med vid utsikt mot himmel og blått hav, har vært inspirasjonskilden for hele interiøret, med luftige løsninger og lyse, lette farger.
 

Nytt kjøkken med smakfulle detaljer

Landstedet er blitt utvidet, eierne har flyttet på vegger, og de fleste rommene har endret karakter. JH interiør har samlet familiens tanker og skisser og tilpasset løsningene til rommenes mål og form. Kjøkkenet er blitt større, med god benkeplass og en innredning som speiler sans for lekre detaljer. De opprinnelige takbjelkene er bygget inn, og deler av taket skråner ned mot kjøkkeninnredningen. Overskapene er nøye tilpasset taket. For å ivareta det lette utrykket, er overskap laget grunnere, og en overgang mot stue skjuler høyskapene. Skapene ned til benk har glass både i side og front og glir elegant inn i det lette, visuelle uttrykket.